Neem contact op!
Tel.: 0344-607204
Contact
Matrijzen maken

Matrijzen laten maken bij Betuwe Plastics

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van matrijzen maken, kan Betuwe Plastics de begeleiding van uw matrijs volledig verzorgen. Daarnaast zijn wij in het bezit van diverse moederhuizen, zodat tevens de mogelijkheid bestaat om uitsluitend de gravure te bestellen. Dit bespaart aanzienlijk op de totale kosten.

Advisering/begeleiding
Bij het bestellen/ontwerpen/repareren van matrijzen bieden wij graag onze technische know how aan. Ook stellen wij ons uitgebreide netwerk graag ter beschikking om u te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste matrijs voor uw (serie) producten.

Reparaties/onderhoud
Betuwe Plastics ondersteunt klanten ook in het onderhoud en reparatie van uw matrijzen. Vrijwel alle werkzaamheden voeren wij in eigen beheer uit. Matrijzen zijn kostbaar, maar kunnen bij het juiste onderhoud een leven lang mee. Om duurzaamheid te stimuleren en kosten beheersbaar te houden, leveren wij graag met onze know how een bijdrage aan al uw reparaties/onderhoud.

Meer weten? Neem dan contact met ons op via tel: 0344-607204 of info@betuweplastics.nl. U kunt tevens uw vraag stellen via het contactformulier op deze website.

Neem contact op!0344-607204