Neem contact op!
Tel.: 0344-607204
Contact
Producten / Diensten

Kunststofproducten van Betuwe Plastics

Spuitgietwerk
Spuitgieten is de ideale manier om kunststofproducten naar wens te vormen. De geavanceerde machines van Betuwe Plastics spuiten onder hoge druk vloeibare kunststof in een op maat vervaardigde matrijs. Wij zijn in staat om spuitgietwerk snel en flexibel te leveren. Zowel kleine als grote serie kunststofproducten spuiten wij in eigen beheer. Ook kunnen wij desgewenst het transport van uw producten verzorgen.

Montagewerk
Montage van kunststofproducten vindt in overleg plaats. Voordeel van montage door Betuwe Plastics is dat wij het gehele traject van a tot z in eigen beheer uitvoeren, zodat kwaliteit gewaarborgd is.

Begeleiding/advisering
Betuwe Plastics kan niet alleen de kunststofproducten voor u produceren: wij begeleiden u van begin tot eind in het proces. Naast de fabricatie kunnen we u bijvoorbeeld helpen met het productontwerp en de preproductie. Voor de productie van kunststofproducten en voor onze aanvullende diensten berekenen we een scherpe prijs op maat.

Meer weten? Neem dan contact met ons op via tel: 0344-607204 of info@betuweplastics.nl. U kunt tevens uw vraag stellen via het contactformulier op deze website.

Neem contact op!0344-607204